Top 10 LEGO bouwsets in juli 2021

Top 10 LEGO producten in juli 2021

Welke LEGO bouwsets zijn op dit moment het populairst en zijn in de afgelopen maand het meeste verkocht? Wij hebben de best verkopende LEGO pakketten voor je op een rijtje gezet.

Robuuste sleepwagen

LEGO 42128 Robuuste sleepwagen

LEGO Technic 42128 Robuuste sleepwagen is nog niet op de markt, maar één van de best verkochte LEGO sets in juli 2021. Het nieuwste LEGO Technic pakket bestaat uit maar liefst 2017 stenen en is uiterst gedetailleerd. Je kan nu nog steeds een pre-order plaatsen bij Happy Bricks.

The Bad Batch aanvalsshuttle

LEGO 75314 The Bad Batch aanvalsshuttle

Star Wars-fans opgelet, want in augustus verschijnen er nieuwe LEGO Star Wars bouwpakketten op de markt. Daaronder de aanvalsshuttle uit de nieuwe Star Wars-serie The Bad Batch. Dit pakket komt begin augustus op de markt en kan je nog steeds vooruitbestellen bij Happy Bricks.

Stoere lunchset van NINJAGO

LEGO Lunchset NINJAGO

Begin het nieuwe schooljaar goed met een stoere lunchset van LEGO NINJAGO. Deze set bevat een stevige broodtrommel en drinkbeker en is een echte blikvanger! De LEGO NINJAGO lunchset is direct uit voorraad leverbaar.

Nieuwe extra LEGO DOTS

LEGO 41932 Extra DOTS serie 5

Met de LEGO DOTS Extra LEGO DOTS Serie 5 heb je voor slechts € 3,95 120 nieuwe LEGO DOTS steentjes waar je de leukste en mooiste creaties mee bouwt. LEGO DOTS 41932 Extra LEGO DOTS Serie 5 bestel je bij Happy Bricks en is direct uit voorraad leverbaar.

Nieuwe LEGO City set populair

LEGO 60302 Wildlife Rescue operatie

LEGO City 60302 Wildlife Rescue Operatie is razend populair en werd in de maand juli meerdere keren besteld. De set was eventjes slecht leverbaar, maar inmiddels direct uit voorraad leverbaar.

I Am Batman

LEGO 76182 Batman™ masker

Met LEGO Batman 76182 Batman masker bouwset haal je een uiterst gedetailleerd model van het masker in huis. Het masker is gebaseerd op het pak dat Michael Keaton droeg in de film uit 1989.

Who ya gonna call?

LEGO 10274 Ghostbusters™ ECTO-1

Het LEGO Creator Expert 10274 Ghostbusters ECTO-1 schaalmodel is razend populair onder de LEGO- en filmfans! Het bouwpakket van de iconische wagen van de Ghostbusters is gebaseerd op de nog te verschijnen film Ghostbusters: Afterlife!

Meest gedetailleerde set ooit

LEGO 42115 Lamborghini Sián FKP 37

Het LEGO Technic 42115 Lamborghini Sián FKP37 pakket is de meest gedetailleerde LEGO set die tot op heden is verschenen. Een uniek en prachtig schaalmodel van de iconische sportwagen van de Italiaanse autofabrikant.

It’s-a Mario time!

Avonturen met Luigi startset

De langverwachte LEGO Super Mario Luigi starterset is vanaf begin augustus eindelijk verkrijgbaar en wordt momenteel massaal besteld. Wees er snel bij, want naar verwachting is het pakket vlak na de release een poosje niet verkrijgbaar.

Extra personages voor je levels

LEGO 71394 Personagepakketten - serie 3

Vanaf begin augustus zijn ook de nieuwe personages voor jouw LEGO Super Mario levels verkrijgbaar! LEGO Super Mario 71394 personagepakketten – serie 3 zijn vanaf begin augustus direct uit voorraad leverbaar. Verzamel ze allemaal!

Vragen over LEGO producten?

Heb je vragen over de best verkopende LEGO producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 18:00 en op zaterdag tussen 12:00 en 17:00 bereikbaar op 030-2022706. Je kan ons ook een e-mail sturen op info@happybricks.nl of contact met ons opnemen via Facebooken Instagram.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *