Wie zijn wij

“Als liefhebber van verzamelaar van LEGO pakketten wil ik mijn enthousiasme overbrengen op de klanten van Happy Bricks!”
– Paul Hauer, business owner Happy Bricks

Happy Bricks is dé online specialist op het gebied van LEGO en Playmobil. Waar je veilig online kan winkelen en een keuze hebt uit een groot assortiment van bouwpakketten. Daarnaast kan je bij ons ook LEGO pakketten huren, je oude LEGO en Playmobil pakketten verkopen en tweedehands LEGO pakketten aanschaffen. Maar wie zijn wij?

Mijn naam is Paul Hauer en in 2021 verloor ik mijn baan door de aanhoudende coronapandemie. Dan ga je toch nadenken over wat je wil gaan doen in de toekomst. Het is altijd al mijn droom geweest om als zelfstandiger aan de slag te gaan en ik kreeg toen het idee om van mijn hobby mijn werk te maken. Als fanatieke verzamelaar van LEGO pakketten besloot ik om te onderzoeken of er mogelijkheden waren om LEGO pakketten online aan te bieden en Happy Bricks is het antwoord op die vraag.

In april 2021 begon het met een simpel idee op papier. Na veel overleg met mijn vriendin Liana en mijn goede vriend Jeroen kreeg het plan steeds meer vorm. Na het registreren van de domeinnaam ben ik direct de webshop gaan bouwen en in de maanden die daarop volgde kreeg Happy Bricks ook digitaal steeds meer vorm. Het bouwen en het beheer van de shop, de inkoop en het versturen wordt dan ook allemaal door mijn vriendin Liana en mij gedaan.

We hebben ambitieuze plannen en willen natuurlijk in de toekomst gaan uitbreiden, maar dat is op dit moment nog toekomstmuziek. We willen eerst van Happy Bricks een succes maken! Natuurlijk zijn er al heel veel webshops en ook winkels waar je LEGO en Playmobil kan kopen, maar Happy Bricks is de enige webshop waar je zowel nieuwe LEGO pakketten kan kopen als bouwsets kan huren. Terwijl wij ook tweedehands LEGO en Playmobil aanbieden. Daarnaast staan service en klantvriendelijkheid bij ons hoog in het vaandel en willen wij met de webshop ons enthousiasme over de vrolijke gekleurde bouwsteentjes overdragen op onze klanten. Het is dus in grote lijnen een project dat uit passie geboren is, maar wat uiteindelijk wel voor een goedgelegde boterham op de plank moet zorgen.

Wij wensen je dan ook veel winkel- en leesplezier op Happy Bricks!

Paul & Liana